TasMoHeader

Privacy

Privacyvoorwaarden AutoTasMo

AutoTasMo is een garage bedrijf waar u terecht kunt voor het onderhoud van uw auto en/of motor. Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 33 te Numansdorp en staan ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nummer 23083336.

AutoTasMo neemt de privacy van onze klanten en bezoekers via onze website en socialmedia serieus. Wij zullen dan ook zorgvuldig met uw gegevens omgaan en deze alleen delen met administratiekantoor J.J. van der Kolk. Hier hebben wij een verwerkersovereenkomst mee afgesloten.

De gegevens die worden verzameld door AutoTasMo treft u hieronder aan:

-        Naam

-        Adres

-        Postcode Woonplaats

-        E-mailadres

-        Telefoonnummer

-        Voertuiggegevens zoals kenteken en chassisnummer

De gegevens die u naar ons stuurt, zullen indien er geen overeenkomst plaats vindt, niet langer dan noodzakelijk en veilig worden bewaard. Mocht er opdracht gegeven worden voor het repareren en/of onderhouden van uw voertuig dan zullen wij uw gegevens zeven jaar, conform de wet, bewaren.

Uw gegevens zullen wij niet gebruiken voor andere doeleinden en, op ons administratiekantoor na, niet aan derden worden verstrekt.

Wilt u uw gegevens laten verwijderen, laat dit dan per e-mail aan ons weten en wij zullen die z.s.m. mogelijk verwijderen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@autotasmo.nl.

Mocht u iets op onze website tegenkomen wat niet juist is, neem dan gerust per e-mail contact met ons op.